01 02


  Calitate si profesionalism

  MMS Vernu Instal a fost infiitata in Aprilie 2012 avand ca principal obiect de activitate lucrarile de instalatii pentru constructii, instalatii sanitare si termice. Executam piscine la cheie, sisteme de tratare si filtrare apa, montaj centrale termice, instalatie de aspiratie centralizata.

  Inca de la infiintare, au fost semnate diverse contracte de colaborari cu firme de profil, fiind deschisa in continuare in acest sens.

  Echipa noastra este formata din ingineri, tehnicieni si instalatori ce au absolvit cursuri de specialitate, toti avand o vasta experienta in ce priveste lucrarile pe care le executam.  Rehau1-MMS
  In vederea unei colaborari pe masura asteptarilor dvs, va pune la dispozitie urmatoarele:

  - echipe profesioniste;
  - servicii complete;
  - materiale de calitate;
  - siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;
  - garantie pentru lucrarile executate;
  - colaborare permanenta;


  Societatea noastra, ca si executant al diverselor lucrari de proiectare si/sau executie , ce au la baza incheierea de contracte, are urmatoarele obligatii fata de clienti: proiectarea instalatiei, executia lucrarii la termen, lucrarile sa fie executate calitativ si potrivit normelor in vigoare.

  Calitatea executiei lucrarilor si profesionalismul personalului nostru ne-au adus multi clienti, acest lucru reprezentand baza fundamentala a societatii noastre. Obiectivul nostru strategic este de a realiza si mentine o reputatie de calitate in ceea ce priveste colaborarea cu dvs si a serviciilor oferite de noi.